Bästa potatissalladen there is!
Serverar: 10-12 portioner
En lätt och frisk potatissallad som inte blir så där övermäktig i smaken och som kanske passar den som vill tänka lite på hur mycket majonnäs man stoppar i sig!
Ingredienser
12-16 potatisar (beroende på storlek)
3 dl vispgrädde
3 dl créme fraiche
2 dl bostongurka
1 rödlök
Svartpeppar
Salt
Kryddor av eget tycke och smak
Instruktioner
- Skala och koka potatisen och ställ den svalt efter det att den är färdig.
- Vispa vispgrädden, hacka rödlöken och blanda i resterande ingredienser i en stor skål. (Jag brukar använda svartpeppar, salt, vitpeppar och grillkrydda)
- Finhacka den kalla potatisen, blanda ihop med 'geggan' och låt stå ca 1 h.
- Passar kanonbra till grillat, men funkar lika bra till fisk eller köttbullar!
Liknande recept
Kommentarer (0)