Bästa potatissalladen there is!

Serverar: 10-12 portioner

En lätt och frisk potatissallad som inte blir så där övermäktig i smaken och som kanske passar den som vill tänka lite på hur mycket majonnäs man stoppar i sig!

Ingredienser

  • 12-16 potatisar (beroende på storlek)
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 dl créme fraiche
  • 2 dl bostongurka
  • 1 rödlök
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Kryddor av eget tycke och smak
  • Instruktioner

    1. Skala och koka potatisen och ställ den svalt efter det att den är färdig.
    2. Vispa vispgrädden, hacka rödlöken och blanda i resterande ingredienser i en stor skål. (Jag brukar använda svartpeppar, salt, vitpeppar och grillkrydda)
    3. Finhacka den kalla potatisen, blanda ihop med 'geggan' och låt stå ca 1 h.
    4. Passar kanonbra till grillat, men funkar lika bra till fisk eller köttbullar!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben