Bakad cajunkyckling

Serverar: 4 portioner

Mycket diabetesvänlig och bra mat.

Ingredienser

  • 750 g kycklingbröst
  • 2 msk minimjölk
  • 2 msk lökar
  • 1 msk färsk timjan
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 1/4 tsk vitpeppar
  • 1/4 tsk peppar
  • 1/4 tsk cayennepeppar
  • Instruktioner

    1. Pensla ett ugnsfast fat med olja. Lägg kycklingdelarna i fatet. Pensla med mjölk.
    2. Blanda riven lök, timjan, vitlökspulver och tre slags peppar i en liten skål. Strö blandningen över kycklingen.
    3. Baka kycklingen i en förvärmd ugn på 185°C i 45 min. eller tills de är färdiga (man kan använda andra kycklingdelar och då får stektiden anpassas efter det.)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben