Balsamicogravad laxtoast

Serverar: 4 portioner

Finfin förrätt med egengravad lax, fetaost, oliver, mâchesallad m.m

Ingredienser

  • 200 g färsk laxfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk strösocker
  • 4 tsk balsamsirap
  • 100 g gröna oliver
  • 20 g mâchesallad
  • 50 g fetaost
  • 4 msk olivolja
  • 4 skivor vitt formbröd
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skiva laxen tunt och lägg den på ett fat. Strö över lite salt och socker. Ringla över balsamvinäger. Låt stå i 5 minuter.
    2. Rosta brödet och lägg på sallat och fetaost. Ringla över olivolja. Toppa med laxen. Lägg oliver runt om.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben