Laxtoast med krispiga grönsaker

Serverar: 4 portioner

Trots alla nymodigheter kan väl få rätter överglänsa laxen som den mest uppskattade av alla entrérätter. Pepparrot är ett av de klassiska tillbehören och knapriga grönsaksstavar till är både gott och nyttigt.

Ingredienser

  • 4 skivor vitt bröd eller knäckebröd
  • 4 tsk majonnäs
  • 4 krm riven pepparrot
  • 4 skivor rökt lax
  • Dillkvistar
  • Morötter , gurka , rädisor och andra knapriga grönsaker efter säsong
  • Instruktioner

    1. Rosta det vita brödet eller värm knäckebrödet och låt det sedan svalna.
    2. Bred på majonnäs och pepparrot. Täck med lax och garnera med en dillkvist.
    3. Skölj och ansa grönsakerna, skär dem i stavar och servera dem råa och knapriga till laxtoasten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben