Laxtoast med rökt lax och ägg

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En bra förrätt.

Ingredienser

  • 4 st formfranska, skivor
  • Smör
  • 200 g rökt lax
  • 2 st ägg
  • 0,5 dl mjölk
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk salladslök, eller gräslök, finstrimlad
  • 1 st kruka vattenkrasse
  • Lime
  • Instruktioner

    1. Stek brödskivorna i smör eller margarin i en het stekpanna.
    2. Blanda samman ägg med mjölk, salta och peppra. Rör samman äggröran i en kastrull på svag värme och låt svalna.
    3. Hacka laxen och salladslöken. Blanda samman med äggröra och crème fraiche. Lägg på toasten och garnera med vattenkrasse.
    4. Servera med limeklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Gillsan 7 juli 2008

    ska prova det i veckan verkar gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben