Banan- och chokladkaka

Tid: 1 timme

Underbart god kaka

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 st ägg
  • 2 dl socker
  • 2 dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker 1-2 bananer
  • 50 gram mörk choklad
  • Instruktioner

    1. Smält smöret låt svalna.
    2. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt smöret.
    3. Bland mjöl, bakpulver,vaniljsocker i en ny bunke. Blanda ner smöret.
    4. Mosa banan och hacka chokladen, vänd ner i smeten.
    5. Smöra och bröa en sockerkaks form, häll i smeten och grädda i ungen på 175 grader i ca 40 min.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben