Banan- och kokosplättar med keso

Serverar: 4 portioner

Lite nyttigare plättar att servera som mellanmål eller en lyxig frukost.

Ingredienser

  • 1 dl kokosflingor
  • ½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 1 mogen banan
  • 3 ägg
  • 250 g keso, 4%
  • 4 msk smör
  • Servering
  • Färska bär
  • Instruktioner

    1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Mosa bananen noga. Vispa äggen lätt och blanda med keso och banan. Vänd ner alla torra ingredienser och låt smeten stå ca 10 minuter.
    2. Hetta upp en stekpanna med smör. Stek små plättar tills de är gyllene på båda sidor. Servera med bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben