Blåbärskaka med keso
Serverar:
4 portioner
Lättlagad och lite smalare efterrätt.
Ingredienser
5 dl färska eller djupfrysta osockrade blåbär, ca 275 g
2 ägg
2 msk strösocker
1/2 tsk vaniljsocker
2 msk vetemjöl
Ca 250 g Keso
Instruktioner
Sätt ugnen på 175º.
Lägg blåbären i en ugnssäkert fat med kanter. Vispa ägg, socker och vaniljsocker. Blanda ner vetemjöl och Keso. Lägg blandningen över blåbären.
Grädda mitt i ugnen tills kakan stelnat, ca 30-40 minuter.
Servera kakan ljummen.
Liknande recept
Crêpes med keso och skinka
3.7
6
Blåbärskaka
4.5
1 h 15 min
1
16
Keso omelett
4.6
2
15
Blåbärskaka i långpanna
4.4
7
Blåbärskaka
3
8
2
Morotsbröd med Keso cottage cheese
4
20
2
Ingas blåbärskaka
4
1
Dessertpannkaka med keso
5
1 h 25 min
4
1
Blåbärskaka med lime
5
3
Kommentarer (1)
EowynUndomiel
10 februari 2009
måste bara pröva detta!!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
måste bara pröva detta!!