Stora och vackert pösiga och så otroligt smarrigt goda.
Blev så många så jag var tvungen att ge bort några och sen frysa ned några ofyllda. Gissar därför att det behövs 2 paket vaniljvisp och 2 paket vispgrädde.
Ingredienser
Smördeg, fryst
2 pkt vaniljvisp 2,5 dl
2 pkt vispgrädde 2,5 dl
Florsocker
Instruktioner
Kavla ut varje ark till tre trekanter (TC bröd, 6 ark smördeg).
Blev många, hela 18 stycken.
Satte ugnen på 200 grader och gräddade dem i ca 12-13 minuter.
När dom hade kallnat fyllde jag wienerbröden med ganska tjock vispad vaniljvisp och vispgrädde, pudrade sen över allt med florsocker.
åh detta lät gott... måste testas....
Tack för receptet , ska testas
men jag som inte skall se åt sådant här , åhh så smaskigt
det ska bli mums
ska bli mums