Bappis goda fiskburgare

Serverar: 4 portioner

Servera dom i hamburgebröd med ditt eget valfria tillbehör eller tillaga ett gott hemgjort potatismos till.

Ingredienser

  • 400 g pollak eller likvärdig fisk
  • 1 ägg
  • 1/2 dl veteströ
  • 1 tsk salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Riv den halvfrusna fisken i en matberedare. Tillsätt ägg, veteströ, salt och peppar. Rör ihop till en smet.
    2. Forma till 4 stycken stora hamburgare och stek dem härligt gyllenbruna.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    azlan_lena 28 mars 2008

    lättgjorda , supergoda , kommer bli en Repris

    azlan_lena 26 april 2008

    åh dom kom i repris med samma betyg

    stinchene 24 augusti 2008

    Jättegoda tyckte hela familjen.

    Gottetrollet 14 oktober 2009

    Gjorde dom här till lunch idag och dom var jättegoda och enkla att göra. Vår treåring hjälpte till att göra dom och åt sen med god aptit. Vi hade potatismos och gröna ärter till.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben