Fiskburgare På Mitt Sätt

Serverar: 4-6 portioner

Eget komponerat recept

Ingredienser

  • 1 kg Hajmal/ Pangasius
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 ägg
  • 2 msk vetemjöl (tror potatismjöl är bättre)
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Paprikakrydda
  • Svartpeppar (grovmalen)
  • Ströbröd & Citronpeppar till panering
  • Flytande margarin eller annat att steka i
  • Instruktioner

    1. Hacka fisken i matberedare, blanda med lök, ägg & mjöl. Smaksätt med kryddor.
    2. Forma färsen till biffar/burgare & vänd i ströbröd blandat med citronpeppar. Stek tills lagom färg uppnåtts på båda sidorna. (Jag la sen in mina i ugnen så dom fick bli färdiga där, annars hade dom nog blivit brända)
    3. Servera i fullkornsbröd med dressing, salladsblad, tomat, gurka, ev lök, ev senap & dressing.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben