Hemlagad fiskburgare

Serverar: 1 portioner

Tid: 20 minuter

En burgare som är hemlagad slår alla andra burgare med hästlängder. Den här är gjord på torsk och serveras med ett brunrostat bröd. 6,5 poäng

Ingredienser

  • 1 liten filé torsk, 150 g
  • 1 msk ströbröd (skorpmjöl)
  • 50 g yoghurt naturell lätt max 0,5%, 1/2 dl
  • 5 skivor gurka inlagd
  • 1 tomat
  • 1 skiva bröd ljust/vitt, formfranska
  • 2 tsk margarin flytande max 80%
  • 1 tsk senap osötad
  • Instruktioner

    1. Mixa torsken till färs.
    2. Blanda torskfärs med ströbröd och stek i flytande margarin.
    3. Blanda samman lättyoghurt, senap och hackad smörgåsgurka.
    4. Servera med tomat och rostat bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben