Hemlagad pyttipanna
Serverar:
2 portioner
Tid:
35 minuter
Hemlagat är alltid godast!
Ingredienser
4-5 medelstora potatisar
250-300 g skinkstek i bitar
1 stor gul lök
Svartpeppar
Salt
Paprikakrydda
Ingefära
Olivolja till stekning
Instruktioner
Skala och tärna potatisen, koka upp i vatten, låt koka 5-6 minuter. Strimla och hacka löken i lagom stora bitar.
Stek kött, lök och potatis i lite olivolja, stek på medelvärme tills allt fått en fin gyllenbrun färg.
Smaka av med salt, peppar, ingefära och paprikakrydda.
Klart!
Liknande recept
Hemlagad marsipan
5
3
Pyttipanna
4
Hemlagad remouladsås
4.7
10 min
5
5
Grekisk pyttipanna
4.8
7 h
4-5
25
Hemlagade hamburgare
1
4
Pyttipanna med färskpotatis och tomater
40 min
3-4
Världens godaste pyttipanna med kantareller
30 min
4
Hemlagat potatismos med soltorkade tomater
30 min
2-4
Pizza hemlagad á la Sanna
1 h
3-4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!