Hemlagad pyttipanna

Serverar: 2 portioner

Tid: 35 minuter

Hemlagat är alltid godast!

Ingredienser

  • 4-5 medelstora potatisar
  • 250-300 g skinkstek i bitar
  • 1 stor gul lök
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Paprikakrydda
  • Ingefära
  • Olivolja till stekning
  • Instruktioner

    1. Skala och tärna potatisen, koka upp i vatten, låt koka 5-6 minuter. Strimla och hacka löken i lagom stora bitar.
    2. Stek kött, lök och potatis i lite olivolja, stek på medelvärme tills allt fått en fin gyllenbrun färg.
    3. Smaka av med salt, peppar, ingefära och paprikakrydda.
    4. Klart!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben