Barbros läckra muffins

Serverar: 20-25 portioner

Kokos, nötter och choklad. Jättegoda och kanon att frysa ner om det blir några över.

Ingredienser

  • 150 g smör eller margarin
  • 1 1/2 dl socker
  • 2 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 125 g kokos
  • 50 g grovhackade hasselnötter
  • 50 g grovhackad mörk choklad
  • Instruktioner

    Rör socker och fett poröst. Tillsätt ett ägg i sänder. Blanda mjöl, bakpulver, kokos och rör ner detta. Häll ner den hackade chokladen och nötterna. Grädda i pappersformar (helst lite mindre) 200°C i 12-15 min. Det blir ca 20-25 st.

    Liknande recept

    30 min
    20

    Kommentarer (3)

    Nikolina94 7 januari 2009

    någon som gjort dom här? bra resultat? :D

    MammaIrene 16 maj 2009

    Hej Bodil! jag måste tacka för receptet!!!! jag bakade dem i går o de var ju fantastiskt goda!!!! Enda svårigheten blir att hålla sig ifrån dem...men jag la ett rejält gäng i frysen som vi skall ha nästa vecka på min dotters 3 års dag, så då är de räddade i alla fall..... Jag tog faktiskt mer choklad än vad som stod..... 100 gram i stället.... Det blev jättegott.... Tack!

    heartfriend 4 september 2010

    Jag uteslöt chokladen, tog bara 1 dl råsocker, bytte ut hasselnötter till mandel och använde dinkelmjöl men de blev otroligt goda, kommer att göra dessa igen en klar 5:a.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben