Serverar: 3-4 portioner
Uppskattat av barn, från små till tonåringar.
* Sätt ugnen på 200 grader. * Skär löken i tunna ringar och halvera dem. * Skala och strimla potatisen och falukorven. * Smörj en eldfast, tillräckligt djup form. ' Varva potatisen, lite salt, löken och korven. * Gör om detta ytterligare ett lager och avsluta med potatis. * Häll över grädden. * Strö över lite salt och ströbrödet. Klicka på smör. * Grädda 45-60 minuter tills det är hopkokat, har krispg yta.
Det står barnens favotit men jag anser mig som ett nyfött barn idag trots mina 66 år så jag ska prova ditt recept i veckan som kommer, det ser så gott ut. Mvh yngve
Tänk att något så enkelt kan vara så gott. Barnen och vi mumsade för fullt!
Jättegott!! Man kan även byta ut lite av potatisen till morötter, det blir också väldigt gott.
Ruskigt god, lättgjord
enkelt och gott
Mycket gott och enkelt! Har blivit en favorit hos oss... Tack för ett bra recept!