Bettans äpplerabarberpaj
Serverar:
6 portioner
Tid:
30 minuter
Super god och krispig!!
Ingredienser
125 g smör
2 dl mjöl
1½ dl strösocker
3/4 tsk bakpulver
Äpplen
Rabarber
Instruktioner
Lägg frukten i bitar i en pajform, sockra eventuellt.
Smält smöret.
Blanda de torra ingredienserna.
Häll på de smälta smöret, blanda!
Klicka ut smeten på frukten, platta till med fingrarna.
I ugn, 225 grader i ca 25-30min
Servera med vaniljvisp!
Liknande recept
Bettans gókaka
4.8
1 h
8
5
Bettans saftiga frukttårta
4.5
2 h
8-10
Bettans goda pastagratäng
4.3
6-8
60
Bettans björnbärskaka
5
2
Fiskbiffar á la Bettan
4
30 min
4
1
Bettans rislåda
1 h 15 min
4
Bettans Mazarin kaka
10
Bettans bästa kotletter
3
4
Bettans gräddfilsås
5-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!