BICOLORI ( kaffe och chokladkakor )

Serverar: 1-50 portioner

Tid: 45 minuter

Ganska ovanliga men goda

Ingredienser

  • 250 g smör
  • 270 g mjöl
  • 270 g maizena
  • 135 g florsocker
  • 1 tsk snabbkaffe
  • 2 tsk varmt vatten
  • 2 msk kakao
  • Instruktioner

    1. Vispa smör och florsocker till ett vitt skum. Blanda mjöl och maizena och sikta ner i smeten. Dela kakdegen i två delar och lägg i varsin bunke. Blanda snabbkaffet med vattnet och blanda ner i en utav degarna. I andra degen blandas kakaon ner. Lägg kaffekaksdegen i en sprits med stjärnformad tyll. Spritsa ut småkakor på en bakpappersklädd plåt. Fyll sedan spritsen med chokladdegen och spritsa ut små-kakor snett ovanpå kaffekakorna så att de blir tvåfärgade.
    2. Grädda i 180 grader i 15min.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben