Passar som supe´efter bio eller som fredagsgott.
Gjorde det här ofta förr, tänker göra den nu på fredag igen.
Ingredienser
100 g smör
1 msk senap
1 msk tomatketchup
1 1/2 dl riven ost
1/2 dl grädde
1/2 dl finklippt persilja
1 skivad formfranska
8 tjocka skivor rökt skinka
2 tomater i skivor
Instruktioner
1. Rör smöret smidigt och blanda det med senap, ketchup, ost, grädde och persilja.
2. Bred 3/4 av kryddsmöret på brödskivorna och lägg ihop dem två och två med en skinkskiva och en tomatskiva emellan.
3. Ställ dubbelsmörgåsarna tätt på högkant i en snäv form av folie och bred det resterande kryddsmöret över.
4. Grädda brödet frasigt i 225* ca 15 min.
Kul att se de här receptet =))) Det här åt vi ofta till helgerna när jag va liten... Det e ju bara sååå gott!!! Kke gör det här ikväll. Du får en 5a av mig.
anders583 juli 2012
Hej!
Hur fungerar det där med folien? Ska mackorna vara i folien?
Tiadina24 januari 2014
Folien ska bara vara runt som ett stöd, inte uppepå
Kul att se de här receptet =))) Det här åt vi ofta till helgerna när jag va liten... Det e ju bara sååå gott!!! Kke gör det här ikväll. Du får en 5a av mig.
Hej! Hur fungerar det där med folien? Ska mackorna vara i folien?
Folien ska bara vara runt som ett stöd, inte uppepå