Blåbärs- och hallonbrulée

Serverar: 4 portioner

Du kan ta vilka bär du vill. Det översta lagret yoghurt blir varmt och får en lätt söt smak.

Ingredienser

  • 250 g blåbär
  • 250 g hallon
  • 3 ½ dl grekisk yoghurt
  • 4-6 msk rå socker eller rårörsocker
  • Instruktioner

    1. Blanda blåbär och hallon och lägg dem i 4 ugnsfasta portionsformar eller i en större form.
    2. Bred yoghurt över bären och slät till ytan. Strö sockret över yoghurten i ett jämt lager och ställ formarna på en plåt.
    3. Sätt in den strax under det förvärmda grillelementet i 1-2 minuter tills sockret smält och börjat bubbla.
    4. Servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben