Blåbärspaj

Serverar: 1-4 portioner

Bärpaj med vaniljsås är smaskens!!!

Ingredienser

  • Pajen
  • 1,5 dl havregryn
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 1 msk socker
  • 50 g margarin
  • Fyllning
  • 0,5 l blåbär och/eller andra bär
  • 1 msk potatismjöl
  • Instruktioner

    Blanda havregryn, vetemjöl och socker. Finfördela margarinet i blandningen till en grynig massa. Lägg bären i en ugnssäker form. Strö över potatismjölet. Fördela smuldegen över bären. Grädda i cirka 20 min, 225°. Servera med glass eller vaniljsås.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 10 min
    8
    8
    4.7
    30 min
    6
    22

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sommarpajer
    Två mycket lättgjorda och riktigt härliga bärpajer med vaniljcrème för...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben