Blåbärspaj

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

Här en paj som inte blir blöt. Bären läggs på vid serveringen.

Ingredienser

  • Pajskal
  • 60 g smör
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 0,5 dl socker
  • 1 nypa salt
  • Fyllning
  • 300 g blåbär
  • Instruktioner

    Blanda allt till degen, tryck ut i ett pajskal. Grädda 175°C tills pajen är gyllenbrunt. Värm bären i kastrullen, låt rinna av och lägg bären i pajskalet.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 10 min
    8
    8
    4.7
    30 min
    6
    22

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sommarpajer
    Två mycket lättgjorda och riktigt härliga bärpajer med vaniljcrème för...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben