Blackberry cupcakes

Gott med björnbär!

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 ½ dl strösocker
  • 3 ½ dl vetemjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 75 g smält smör/margarin
  • 1 dl mjölk
  • Björnbär om de är frysta rulla dem i potatismjöl
  • Frosting
  • 170 g philadelphia
  • 50 g smör
  • 1-2 tsk vaniljsocker
  • 5-8 dl florsocker (tills angenäm konsistens)
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker till en jämn och fluffig smet. smält smöret i en kastrull. Blanda alla torra ingredienser, häll i mjölken i det smälta smöret. tillsätt mjöl- och smörblandningen i smeten.
    2. Rör/vispa försiktigt till en jämn smet, fyll cupcakesformarna till hälften med smet, tryck i 2-4 björnbär i varje form. (beroende på hur stora formarna är såklart).
    3. Grädda i 15 - 20 minuter, 200 grader.
    4. Frosting: Rör i hop ingr. Lägg det på kalla cupcakes. Garnera med björnbär ller glitter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben