1 stort huvud blomkål, skuren i lagom stora buketter
Olivolja
2 tsk vitlökspulver
¼ tsk salt
⅛ tsk peppar
1 msk kokosolja
½ - 3/4 kopp Franks Buffalo Wing Style varm sås eller annan varm vingsås
1 plastpåse, 1 liter eller större storlek
Instruktioner
Sätt ugnen på 220 grader.
Lätt blomkålsbuketterna i plastpåsen. Ringla olivolja över buketterna. Tillsätt vitlökspulver, salt och peppar. Stäng påsen och kasta runt ingredienserna så att alla buketter blandas.
Placera på bakplåt och grädda i mitten i 15 minuter, vänd buketterna en gång under gräddningen. Kontrollera dem efter 10 minuter för önskad konsistens.
Ta bort buketterna från ugnen. Smält olja i en medelstor glasskål. Blanda oljan med varm sås.
Blanda blomkålen och rör om för att täcka alla buketter med varm sås. Börja med ungefär hälften av såsen och lägg till mer efter smak.
Sätt tillbaks till ugnen och laga ytterligare 5 minuter.