Blomkål med sting

Serverar: 4 portioner

TV-kocken Tinas recept. Lätt att göra.

Ingredienser

  • 1 stort blomkålshuvud
  • 1 msk fransk senap
  • 2 msk vatten
  • 1 msk smör
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • 1 tsk dragon
  • 1 tsk grönpeppar
  • Instruktioner

    1. Fräs blomkålen i matfettet.
    2. Tillsätt senap, vatten, kryddor, salt och crème fraiche. Låt allt sjuda på svag värme tills blomkålen är mjuk ca: 15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    mumsan 19 augusti 2008

    Smällgott!!!

    Garposkennel 2 september 2012

    Supergott ,när man har tröttnat på alla gratänger och stuvningar.En klar femma från oss.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben