Brie med tapenade

Serverar: 4 portioner

Släng inte i dig frukost! Njut av att det är sommar och ta med dig en riktig brunch ut i det gröna. Sisådä, då var lunchen också fixad!

Ingredienser

  • Brieost för 4 personer
  • 1 knippe rädisor, rivna
  • Persilja, bladen från några kvistar
  • Tapenade
  • 3 dl svarta oliver, urkärnade
  • 1 msk kapris
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0,5 dl olivolja
  • Instruktioner

    1. Tapenade: Mixa ihop ingredienserna med en stavmixer.
    2. Dela brieosten på mitten och bred på hälften av tapenaden. Lägg på andra halvan och bred sedan på resten av tapenaden.
    3. Garnera med rivna rädisor och persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben