Brownies med Kaffe & Nonstop

Smarrigt för en chokladälskare!

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 250 g mörk choklad
  • 3 ägg
  • 2 ½ dl socker
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 2-3 msk kallt kaffe
  • Nonstop i valfri mängd
  • Instruktioner

    1. Smält smöret och chokladen i en kastrull. Vispa ägg och socker ljust och pösigt.
    2. Blanda i mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver varvat med kaffet, smör och chokladblandningen.
    3. Bred ut smeten i en smord liten långpanna/form ca 25-30 cm. Grädda i 175 grader 10 minuter.
    4. Ta ut kakan och strö över Non stop och ställ in kakan i ugnen 5-10 minuter till.
    5. Låt den svalna och ställ gärna i frysen en stund innan du skär kakan i rutor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben