Bruschetta Italiana

Bruschetta med parmaskinka, ugnsrostad paprika och aubergine.

Ingredienser

  • 4 skivor lantbröd
  • 4 skivor parmaskinka
  • 1 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 liten aubergine, tärnad
  • 1 paprika
  • 4 msk Barilla Pesto alla Genovese
  • ca 100 g svarta oliver
  • Salt
  • Nymalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 180 grader.
    2. Dela paprikan och ta ur kärnhuset. Lägg på en plåt och rosta i ca 15 minuter.
    3. Under tiden som paprikan rostas i ugnen grillar eller rostar du lantbrödet och steker aubergine tillsammans med vitlök i en het oljad panna, salta och peppra.
    4. Ta ut paprikan och dela i fyra bitar.
    5. ”Bygg upp” bruschettan vid servering med aubergine, parmaskinka och paprika. Toppa med pesto och oliver.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben