Bruschetta med grillad skogssvamp
Serverar:
4 portioner
Skogssvamp på smörgås, vem gillar inte det?
Ingredienser
2 st skogschampinjoner, stora, eller portabello
8 st champinjoner, eller kantareller
1 st karljohansvamp, stor
1 msk olivolja extra virgine
1 dl finhackad persilja
salt och peppar
1 st vitlöksklyfta(or)
4 skiva(or) franskbröd
Instruktioner
Tillagning:
1. Skiva svampen i tjocka skivor.
2. Blanda svampen med olivolja, pressad vitlök och hälften av den hackade persiljan.
3. grilla svampen på båda sidorna i en grillpanna (eller vanlig stekpanna). Salta och peppra. Tillsätt lite mer olivolja om det blir för torrt.
4. Grilla sedan brödet hastigt på båda sidorna.
5. Blanda svampen med resten av persiljan och lägg upp på brödet.
Receptet är framtaget av Tastelines matkreatör Sara Ghisler
Liknande recept
Åsas grillade grönsaker i foliepaket
5
4
6
Grillad laxfjäril med honung och citron och sås
4.3
4 h 30 min
4
2
Fetaostfylld hel grillad fläskfilé
4.7
4
8
Grillad gourmetburgare
40 min
4
Grillade kycklingspett med hasselbackspotatis, svampsås och grönsallad
Grillad färsbiff med champinjoner
1
25 min
2
1
Grillad kyckling
4.5
1 h 20 min
4-6
9
Grillad chilibiff
4
Grillad lax i paket
25 min
4
Kommentarer (1)
mumsigt
29 november 2007
Jättegott!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Jättegott!