Buffalo wings

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 1 timme

Sötsurtstarkt. Dom godaste kycklingvingarna som finns. Lätt att laga är dom med.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingvingar
  • 3 msk tomatpuré
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 3 msk vatten
  • 3 tsk socker
  • 3/4 tsk salt
  • 3 tsk Tabasco
  • 2 tsk cayennepeppar eller efter smak
  • Instruktioner

    Stek kycklingvingarna på en bakplåtspappersklädd plåt i ugnen (200´c) tills de är nästan färdiga. Pensla på såsen och grilla dom ytterligare tills ytan har fått färg, vänd dom gärna en gång under tiden.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    irreplaceable 1 mars 2013

    Mer stark än söt sur, vill man ha mer sötsur lägg till lite Sweet chili. Men suuper gott, verkligen!! Lagat detta flera gånger och är en av mina favoriträtter hittills! Rekommenderas verkligen! Men inget för en vekling som inte tål starka/heta grejer.

    asma_syed_3781 17 oktober 2014

    Hej! Jag undrar hur länge man ska ha kycklingvingarna inne i ugnen.

    FiaBerg 21 november 2014

    Ungefär 20 minuter och sedan ytterligare 10-20 minuter. Om de är tinade innan. Mina kommer ofta direkt från frysen och då tar det förstås lite längre...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben