Hot Buffalo Chicken Wings med Blue Cheese Dip

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Efter mycket påtryckningar från mina vänner läggs nu mina vingar ut till allmänheten. Har nästan helt slutat beställa in vingar på restaurang för jag blir nästan alltid besviken på dem. Dessa är rejält heta! Påminner om de som serveras på Hard Rock.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingvingar
  • Heavy metal sås till vingarna
  • 2 msk tomatpure
  • 1 msk vitsvinvinäger
  • 1 msk vatten
  • 3 tsk cayennepeppar
  • 4 tsk tabasco
  • ½ tsk salt
  • En nypa svartpeppar
  • Blue Cheese dip
  • 2 dl gräddfil
  • 2 vitlökskylftor, pressade
  • 100 g smulad blue cheese ost
  • 1 tsk senapspulver
  • 0,5 tsk salt
  • en nypa svartpeppar
  • Tillbehör
  • Stjälkselleri
  • Instruktioner

    1. Börja med att göra Blue Cheese dipen som skall stå kallt en stund innan serveringen för att få riktig smak.
    2. Dela vingarna i leden så att de blir tvådelade. Lägg vingarna okryddade i en form och täck med folie. In i ugnen, 200 grader, i 20 minuter. Blanda alla ingredienserna till såsen. Ta ut vingarna, häll över såsen och tillbaka in i ugnen utan folie. Vänd vingarna var 5e minut tills det mesta av såsen har försvunnit.
    3. Servera med Blue Cheese Dip och selleristavar

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben