Buffalo Wings med chiliaioli

...dipsås till dina vingar...

Ingredienser

  • 1000 g, 1 påse Buffalo Wings
  • 2 msk sötmandel, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 chili (thai), urkärnad, hackad
  • 2 äggulor
  • 1 lime, saften
  • 1-2 msk sweet chili
  • 2 tsk soja
  • 2 dl majsolja
  • Instruktioner

    1. Buffalo Wings tillagar du enligt beskrivningen på förpackningen.
    2. Rosta mandel, vitlök och chili i en torr, het panna tills vitlöken är gyllenbrun. Passa så att det inte får för mycket färg!
    3. Ta av från spisen och låt svalna.
    4. Häll över i en mixer och tillsätt resten av ingredienserna, utom oljan! Mixa väl.
    5. Tillsätt oljan droppvis medan mixern är igång. Såsen ska vara lite tunnare än "vanlig" majonnäs. Smaka av med salt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben