Buffalo Wings med chiliaioli
...dipsås till dina vingar...
Ingredienser
1000 g, 1 påse Buffalo Wings
2 msk sötmandel, hackad
2 vitlöksklyftor, hackade
1 chili (thai), urkärnad, hackad
2 äggulor
1 lime, saften
1-2 msk sweet chili
2 tsk soja
2 dl majsolja
Instruktioner
Buffalo Wings tillagar du enligt beskrivningen på förpackningen.
Rosta mandel, vitlök och chili i en torr, het panna tills vitlöken är gyllenbrun. Passa så att det inte får för mycket färg!
Ta av från spisen och låt svalna.
Häll över i en mixer och tillsätt resten av ingredienserna, utom oljan! Mixa väl.
Tillsätt oljan droppvis medan mixern är igång. Såsen ska vara lite tunnare än "vanlig" majonnäs. Smaka av med salt.
Liknande recept
Hot Buffalo Chicken Wings med Blue Cheese Dip
4.7
30 min
4
Buffalo wings
5
1 h
2-4
3
Buffalo Wings
30 min
3-4
Buffalo chicken wings
5
35 min
3-4
3
Kikärtspannkakor
4
15 min
Mina bästa kycklingvingar
4
2 h
4
Blomkål buffalobitar
Buffalo Wings - grillade kycklingvingar
1 h
4
Chicken Wings/Legs Barbeque
2 h
2-4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!