Buffalo Wings - grillade kycklingvingar

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Klassiskt amerikanskt tilltugg. Går att göra med kycklingklubbor också, då blir det lite matigare.

Ingredienser

  • 2 kg kycklingvingar
  • Marinad
  • 2 dl rödvin
  • 2 dl japansk soja
  • 2 msk Cajun Sunshine (Try Me)
  • 2-3 st vitlöksklyftor, pressade
  • 1 msk paprikapulver
  • Instruktioner

    1. 1. Koka vingarna 10 min i rikligt med lättsaltat vatten 2. Blanda ihop marinaden och lägg i de varma kycklingvingarna. Låt stå kallt i ett par timmar eller över natten. 3. Sätt ugnen på 225 grader. Ta upp vingarna ur marinaden och grilla vingarna i övre delen av ugnen cirka 20 min tills de får gyllenbrun färg.
    2. Servera med stark chilisås eller tigersås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben