Buffé - Fiskkaka

Serverar: 10 portioner

Tid: 30 minuter

Små fiskkakor lämpliga till buffén men kan självklart ätas som en rätt med sallad, potatis, ris eller pasta till.

Ingredienser

  • 200 g fisk, kokt och urkramad
  • 100 g räkor, hackade
  • 30 g lök, finhackad
  • 1 st ägg
  • 160 g brödtärningar
  • 50 g créme fraiche
  • 1 knippe dill, finskuren
  • 1 dl Västerbottenost, hyvlad
  • 50 g ruccola
  • 1 dl smetana
  • Salt
  • Peppar från kvarn
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser till en smet och forma till små biffar. Stek dem i smör tills de får en gyllenbrun färg. Garnera med ruccola, hyvlad västerbottenost. Rippla lite smetana över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben