Bulgurgratäng med kyckling

Serverar: 4 portioner

Efter lite trixande så blev den god... man kan krydda lite mer med kryddor som man tycker om.

Ingredienser

  • 2 dl bulgur
  • 4 dl vatten
  • 1 grillad kyckling, urbenad och i mindre bitar
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 salsa burk, mild/stark ta det du gillar
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • Lite riven ost
  • Instruktioner

    1. Lägg kycklingbitarna i en ugnsfast form.
    2. Koka upp bulgur och vatten se anvisning på paket. Sprid bulgur över kycklingen.
    3. Blanda creme fraiche, salsa och grädde. Häll blandningen över kyckling och bulgur.
    4. Gratinera i 200 grader C i ca 15-20 minuter. Lägg osten när det är 5 min kvar av tiden. Servera gärna med grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben