Burgare på vörtbröd med lingondressing

Serverar: 4 portioner

Variera din hamburgare med ett grövre bröd och läcker dressing.

Ingredienser

  • 400 g nöt- eller blandfärs
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm kryddpeppar
  • 1 dl kelda lagalätt
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 msk finhackad rödlök
  • Smör
  • 4 skivor vörtbröd
  • Dressing
  • 1 dl gräddfil
  • ½ dl rårörda lingon
  • Instruktioner

    Blanda färsen med ägg, salt, peppar, gräddmjölk, persilja och lök. Forma till fyra stora biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 4 min på varje sida. Blanda gräddfil och lingon. Lägg burgarna på vörtbröd och servera med de goda tillbehören.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben