Cajun rice

Serverar: 4 portioner

Perfekt till kyckling eller kryddigt kött

Ingredienser

  • 1 msk matfett
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 stjälk hackad bladselleri
  • 1 hackad röd paprika
  • 1-2 grönsaksbuljongtärningar
  • 3 dl långkornigt ris eller vildris
  • 7 dl vatten
  • 2 msk ketchup
  • 1 msk brun farin
  • ½ tsk mald ingefära
  • ½ tsk worcestersås
  • ½ tsk örtsalt
  • 1 dl konserverade röda bönor
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • Instruktioner

    Smält margarinet i en kastrull. Bryn löken, sellerin och paprikan på svag värme utan att det får färg. Tillsätt vattnet, riset och buljongtärningen samt kryddorna. Låt koka i ca 20 minuter tills vattnet kokt bort.

    Liknande recept

    3.7
    10 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben