Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i de torra ingredienserna och sista det smälta smöret. Vispa ihop till en smet. Häll i bakplåtsklädd långpanna och grädda i 200 grader ca 10 minuter, mitt i ugnen.
Blanda ingredienserna till glasyren i en tjockbottnad kastrull och låt koka i 5 minuter under omrörning.
Bred glasyren över den halvgräddade kakan och grädda sedan ytterligare ca 10 minuter.
Kakan ska vara fast i konsistensen och glasyren vara gyllenbrun.
Så fantastiskt goda. Jag kan inte finna ord. Tack för receptet! / Monkan
bondmora31 december 2008
Jag är så glad har hittat det "hemliga receptet " på dessa godiskakor som är så jättegoda. TACK.
Mehukatti21 mars 2009
En riktigt god kaka!
Tack för receptet.
mmarabou27 augusti 2009
Jag har detta recept sedan tidigare och är verkligen en jättegod kaka! Men i mitt recept står att kakan ska vara i ugnen 15 minuter innan glasyren läggs på och det behövs nog, annars blir den nog alltför kladdig.
XYZ25 december 2009
Suverän kaka, busenkel och tål bra att stå framme utan att bli torra och tråkiga. 5 poäng!
kekke462 september 2010
Otroligt goda kaka har också det här receptet rekomenderas
Så fantastiskt goda. Jag kan inte finna ord. Tack för receptet! / Monkan
Jag är så glad har hittat det "hemliga receptet " på dessa godiskakor som är så jättegoda. TACK.
En riktigt god kaka! Tack för receptet.
Jag har detta recept sedan tidigare och är verkligen en jättegod kaka! Men i mitt recept står att kakan ska vara i ugnen 15 minuter innan glasyren läggs på och det behövs nog, annars blir den nog alltför kladdig.
Suverän kaka, busenkel och tål bra att stå framme utan att bli torra och tråkiga. 5 poäng!
Otroligt goda kaka har också det här receptet rekomenderas