Carbonara lemon & dill

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 10 minuter

Busenkelt och god stuvning som bas till vilket kött som helst föredras kycklingfile eller stekt fisk.

Ingredienser

  • 104 g Carbonara blåband (pulversås ett paket)
  • 50 g Lemon & dill knorr (pulversås ett paket)
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl mjölk
  • 2½ dl vatten
  • Smör
  • Kokt potatis
  • Kalvfond eller valfri fond som sälta
  • Ev peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda allt helst i en teflonstekpanna och koka i ca 10 min med lite smör och salta sen valfritt med kalvfond och ev krydda. Koka potatisen och krossa bara i stuvningen (inte mosa) och blanda ihop tills det känns rätt blandning.
    2. Ät stuvningen till kycklingfilé, kyckling eller stekt fisk eller en köttbit som det passar.
    3. Gott och enkelt vart det iaf!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben