Min absoluta favorit marmelad. Är så gott på rostat bröd, skorpor...
Blanda florsocker, citronskal, citronsaft och ägg i en kastrull och sjud tills det tjocknat. Tag kastrullen från värmen och tillsätt matfettet. Rör tills detta har smält och blandats i krämen. Häll upp i burk. Förvara i kylskåp. Hållbar 2-3 veckor. Gott till rostat bröd och som fyllning i tårtor och kakor.
det blev så gott :-)
Toppenrecept :) Riktigt gott till färska jordgubbar.
Underbart gott blev det!, och var supersmidigt med ju!:)Tack så mycket för receptet!
Åååh vad god! Precis i min smak som älskar citron i alla dess former:) Jag har haft den på nybakat grovt bröd samt skorpor. Men kan som sagt tänka mig att den är underbar som fyllning även till tårtor etc. Åter igen, tack!! Kommer att göra denna många, många gånger:)
Jättebra recept! Tack för detta :) Har använt det till scones o tårtor m.m.
Tusen tack! Använde endast överblivna äggulor istället för hela ägg. Gick hur bra som helst. Supergott blandat med grädde till våfflorna :)
Supergod och lättgjord..... Tack för receptet.....;)
Lättgjord och underbar citronsmak!