Parfait med lemon curd
Serverar:
4 portioner
Serverad med en kolasås smakar den ännu bättre.
Ingredienser
3 dl vispgrädde
3 äggulor
1 ½ dl florsocker
1 burk, 326 g, Robertssons lemon curd
Instruktioner
Vispa grädden hårt. Vispa äggulor, florsocker och lemon curden.
Vänd samman grädden och äggblandningen. Vispa ej.
Frys massan väl täckt med matplast i minst en dag.
Ta fram den ca 30 minuter innan serveringen. Kolasås passar utmärkt till.
Tips: Gör egen lemon curd och rör ner grovkrossade maränger.
Liknande recept
Lemon Curd
4.9
8
Lemon curd paj
5
12-16
1
Kokosrabarbertårta med lemon curd
1 h
8-12
Budapestrulle med lemon curd
5
1 h
6-10
4
Citronkaka med lemon curd
10
Gunillas citronkaka med cream cheese och lemon curd
4.4
35 min
10
3
Vit choklad cupcakes med jordgubbar och lemon curd
12
Citronkakor med lemon curd
45 min
6-12
1
Glutenfria grottor med lemon curd
45 min
12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!