Glutenfria grottor med lemon curd

Serverar: 12 portioner

Tid: 45 minuter

Dessa liknar hallongrottor, men bakas enbart med potatismjöl och därför valde jag att kalla dem för "Glutenfria grottor".

Ingredienser

  • 175 g smör
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • 3 ½ dl potatismjöl
  • Lemon curd (se till att den är glutenfri)
  • Instruktioner

    1. Kör smör och socker smidigt i matberedare. Blanda ner ägget och blanda ihop noggrant, innan potatismjölet också blandas i.
    2. Spritsa ut i 12 muffinsformar och lämna en grop i mitten av kakorna. Spritsa i lemon curd i groparna.
    3. Grädda i 185 grader i 25 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben