Carbonara med vegetariskt bacon

Serverar: 4 portioner

Ett bra allternativ!

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 gul lök
  • 240 g vegetariskt bacon
  • 3 ägg
  • 1,5 dl matlagningsgrädde
  • 1,5 dl parmesan, finriven
  • Smör till stekning
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet.
    2. Hacka och stek vitlök och lök i smör tills de är genomskinliga. Tillsätt vegetariskt bacon och stek färdigt.
    3. Vispa ihop ägg, grädde och hälften av osten. Värm upp pastan och vänd ner ägg-smeten.
    4. Toppa med bacon och riven ost. Smaka av med salt och massor av svartpeppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Lennart_58 5 juli 2009

    Hej Tina. Tack för Carbonaran m veg. bacon. Fantastiskt gott. Den jag bjöd tyckte också om det. Jag var lite stolt över att inte bara jag, tyckte det var gott. Lennart.

    ReKuFeSiN 11 augusti 2009

    Skrivit av receptet på baksidan av Hälsans köks vegetariska tärnade bacon ser jag, till punkt o pricka. :-) Fast gott är det.

    madutt 20 april 2011

    Verkligen bra alternativ. Gott, gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben