Carinas Chokladmuffins

Mycket saftiga chokladmuffins. Är som allra godast då man äter dem lite halvupptinade från frysen!

Ingredienser

  • 4 ½ dl socker
  • 3 ½ dl mjöl
  • 1 ½ tsk vaniljsocker
  • 3 tsk bakpulver
  • 4 ½ msk kakao
  • 3 vispade ägg
  • 200 g smält smör
  • 2 ½ dl kokande vatten
  • Instruktioner

    1. Blanda de torra och de flytande ingredienserna var för sig.
    2. Vispa sedan ner den flytande blandningen i den torra.
    3. Fördela smeten i amerikanska muffinsformar (stora). Grädda ca 10-15 min i 225 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    lenajeanette 4 oktober 2009

    Mums! De var MYCKET goda och enkelt att göra.

    lottaplott 17 oktober 2009

    Gjorde idag flera olika sorters muffins/cupcakes med dessa blev överlägset bäst!

    jottopotto 24 november 2009

    undrar hur mycket man ska fylla formen, har precis bubblat över formarna och misslyckats med ett annat recept :(

    Memelie 26 maj 2010

    Oj, vad socker, men gott blev det. Lyxade till det med lite chokladglasyr och cocos, känns som att de inte hade smakat så mycket. Spännande med så lös smet :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben