Cassata glass
Serverar:
4-6 portioner
Gör din egen hemgjorda glass, en underbart god cassata.
Ingredienser
2 ägg
½ dl florsocker
1 msk honung
Ca 60 g röd eller gröna cocktailbär
½ dl finhackade hasselnötter
½ dl finhackad blockchoklad
2 dl crème fraiche
Instruktioner
Vispa ägg, florsocker och honung. finhacka bären i mindre bitar. Tillsätt bär, nötter, choklad och crème fraiche. Blanda väl.
Häll smeten i en serveringsform, ca 1½ l och frys in 2-3 tim. Låt tina ca 30 minuter före servering.
Liknande recept
Hemmagjord Glass
4.5
6
9
Kolasås med persikor & glass
4
5
1
Chokladkräm med frukt och glass
4
Cocospannkakor med banan och glass
3-4
Lemoncurd glass
3.4
4 h
4
2
Chokladkolasås till glass o bakverk
5
8
3
Cassata alla Siciliana
3
6
Blåbärs och jordgubbsdrink med glass och mjölk
10 min
2
Lchf glass med riven choklad
4.5
4
22
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!