Lemoncurd glass

Serverar: 4 portioner

Tid: 4 timmar

Syrlig glass och lätt att göra

Ingredienser

  • 1 burk lemoncurd
  • 5 dl vaniljyoghurt
  • 1 lime (kan uteslutas)
  • 2 msk vaniljsocker (kan uteslutas)
  • Instruktioner

    1. Häll i lemoncurden i yoghurten och blanda väl.
    2. Det är bra om curden fått stå framme ett tag så den är rumstempererad för då är den lättare att blanda.
    3. Vill du ha den syrlig så pressa ur saften ur limen och blanda.
    4. Vill du ha den sötare så blanda i vaniljsockret. Garnera med limeskivor.
    5. Ställ i frysen i ca 4 timmar.
    6. Njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    LizzyElisabeth 9 juni 2011

    Oj vad gott detta lät... Måste bara prova... Men hur stor burk curd ska man ta???

    Disen 9 juni 2011

    Jag brukar köpa Robertson`s lemon curd på 320 g.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben