Låter mycket gott. Ska pröva detta recept inom kort.
Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret ,slå i mjölken och låt koka upp. Blanda samman de båda delarna. Dutta i bakpulvret och kakaon i mjölet och rör om. Häll sedan i mjölblandningen i smeten. Bred ut smeten i en bakpappersklädd plåt. Rosta kokosflingor i en stekpanna och fördela över smeten. Grädda i 220 grader i ca 12 minuter. Lägg ytterligare ett pakplåtspapper över Vänd plåten med ytterligare en långpanna. Bred kakan med 1 burk lemoncurd samt fördela 1 dl torrostade och grovhackade pisatagenötter över. Rulla ihop och servera.
Missade att kakan skulle svalna något innan jag lade på citronkrämen. sedan så hade jag inga kokosskivor hemma så jag strödde på lite kokosflingor istället men det blir nog bättre och snyggare med kokosskivor. Sen hade jag inen kokoanö