Cassataglass

Serverar: 4 portioner

Snabb mjölkfri

Ingredienser

  • 1 pkt Oatley vaniljvisp
  • 50 g mörk choklad av bättre kvalitet
  • 1 påse röda cocktailbär
  • ½ dl sötmandlar
  • 1-2 msk masalavin eller liknande
  • Instruktioner

    1. Rosta mandlarna en stund i stekpannan
    2. Hacka mandlar, choklad och cocktailbär var för sig.
    3. Vispa vaniljvispen fluffig
    4. Häll i masalavinet och rör ut
    5. Rör i större delen av hackad mandel, choklad och cocktailbär men spara lite till garnering.
    6. Fördela i portionsskålar, garnera med hackad mandel, choklad och cocktailbär.
    7. Ställ in i frysen minst 1 timma.
    8. Tag fram och servera när den tinat något.

    Liknande recept

    4 h 18 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben