Cassataglass
Serverar:
4 portioner
Snabb mjölkfri
Ingredienser
1 pkt Oatley vaniljvisp
50 g mörk choklad av bättre kvalitet
1 påse röda cocktailbär
½ dl sötmandlar
1-2 msk masalavin eller liknande
Instruktioner
Rosta mandlarna en stund i stekpannan
Hacka mandlar, choklad och cocktailbär var för sig.
Vispa vaniljvispen fluffig
Häll i masalavinet och rör ut
Rör i större delen av hackad mandel, choklad och cocktailbär men spara lite till garnering.
Fördela i portionsskålar, garnera med hackad mandel, choklad och cocktailbär.
Ställ in i frysen minst 1 timma.
Tag fram och servera när den tinat något.
Liknande recept
Cassataglass
4
Cassataglass
4 h 18 min
4
Cassataglass
8
Cassataglass
4
Cassataglass
4-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!