Cassataglass
Serverar:
4-6 portioner
Med smak av Italien. Lätt att göra.
Ingredienser
2 ägg
½ dl florsocker
1 msk honung
60 g gröna eller röda cocktailbär
½ dl finhackade hasselnötter
½ dl finhackad blockchoklad
2 dl crème fraiche
Instruktioner
Vispa ägg, florsocker och honung. Finhacka bären i mindre bitar. Tillsätt bär, nötter, choklad och crème fraiche, blanda samman väl. Häll smeten i en serveringsform, ca 1,5 liter, och frys in ca 3 timmar.
Låt glassen tina ca 30 minuter före servering.
Liknande recept
Cassataglass
4
Cassataglass
4 h 18 min
4
Cassataglass
8
Cassataglass
4
Cassataglass
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!