Champagne marinerade björnbär med vaniljkräm
Serverar:
2 portioner
Björnbär marinerade i champagne som serveras med en vaniljkräm. Mums!
Ingredienser
1 pkt björnbär
1 dl champagne
1 dl créme fraiche
1 msk råsocker
Florsocker
3 citronmeliss
Instruktioner
Hetta upp björnbär i champagne och lite råsocker.
Rör en kräm av créme fraiche, vaniljsocker, strimlad citronmeliss och lite råsocker.
Lägg upp krämen i cocktailglas och toppa med björnbären.
Pudra florsocker över och garnera med citronmeliss.
Liknande recept
Blåmögelost med marinerade björnbär
5
4-6
2
Marinerad fänkål
3
4
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Marinerad nötstek i gryta
4
6
4
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Flarn med jordgubbar och vaniljkräm.
5
25 min
4
1
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Marinerade kycklingfiléer (ViktVäktarna)
4
2
Fläskfilé med marinerade vitlöksklyftor
5
3-4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!