Champinjongratinerad Kyckling

Serverar: 4 portioner

Supergod och enkel rätt.

Ingredienser

  • 1 stor grillad kyckling
  • 2 pkt djupfryst broccoli
  • 1 burk redd champinjonsoppa
  • 2 dl creme fraiche
  • 1/2 dl finhackad persilja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Bena och skär kycklingen i portionsbitar.
    2. Koka broccolin som det står på paketet. Lägg broccolin i botten på ett smort ugnssäkert fat. Lägg kycklingbitarna över.
    3. Rör ut champinjonsoppan med creme fraiche och smaksätt med persilja och vitlök. Häll detta över kycklingen och strö över osten.
    4. Gratinera i 225 grader tills rätten har fått färg. (15-20 minuter).
    5. Servera med nykokt färskpotatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben